Sunday, December 2, 2012

scout


Assalamualaikum....  

Hehe...sebenarnye baru nk berjinak-jinak buat bende alah ni....

pengakap adalah unit uniform yang paling aktif di sekolah...banyak sangat kemnye..first time joined unit takut-takut sebab x de ramai kawan..dh lame sikit...Hah Kau,jumpe geng yang sekepale...boleh jadi gile kalau kami bertiga berjumpa...ade je ceritanye....Melalui aktiviti pengakap ini jugak dapat membantu saya bergaul dengan orang ramai...

Kalau dulu susah sangat nak keluar rumah,dan tak pernah pun pergi kem...joined je pengakap..Hah,kem sana sini sebab nak dapatkan lencana..Daripada putih muke ni sampai gelap sebab kem je..Hihi..x de la putih mane pun..saje buat gempak..Sampai kawan kita kata"aktif sangat shahira ni..."herm,nk buat cmne Jiha...tapi best sebenarnye...banyak pengalaman kite dapat..

Ini hasil penat lelah kita dan penat lelah keluar kan duit....^hihi
bukan senang nak dapatkn ni..betul x hasanah,adah,afiq..?
so,nk ucapkan terima kasih kat cikgu2 pengakap 47 klang..Yang sudi membantu kami dari awal hingga akhir.
Ini sesi fotografi pengakap raja 2012 yang telah berjaya...Erm,saya di mana?x payah la dok mencari..x nampak pun...sebab dok nun belakang sana..dh la kite ni x cukup ketinggian..Hehe..
Ini PENGAKAP RAJA 2012 (47 klang)...Cayalah!! 3 gadis ayu yang berseluar itu lah kami....
okey,samapai sini je..ketemu lagi....

7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. tunggu lah aku punya entry terbaru pasal pengakap...tak sebut pun name kami kan...tak pe sedih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...x terfikir pn..first time kot buat bende alah ni..sorry..

      Delete
  3. ohhsemmm weeeyyy !!! hahahah jap g aq pulak nk bejinak2,,, cikumi punye aq da lpew daa.. apew blog dea... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...cik umi..tersimpulnya ikatan cinta

      Delete